Thread: Forum Problems

Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Viper Owner
    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucks Co, Pa
    Posts
    1,035

    Default Forum Problems

    Hi,
    I don't know who to contact reagrding the problems I am having. I can log into the forum with my user name and password but I can't log in to sell anything. I keep getting an error message - Sorry. Your username was not found. I am using the same username that I log into the forum with.
    Also, I cannot change my email address. I keep getting a message thet my sig is too long- even if I delete all the text in my sig.
    Signature (up to 0 characters)
    Another problem although not as important is that my pm's that I send are not ever stored. Only the ones that I received.

    My log in name is garwood.
    Please let me know what to do or who to contact.
    Thanks
    Gary

  2. #2
    Viper Owner
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Severna Park, Maryland
    Posts
    6,596

    Default Re: Forum Problems

    Classifeds require you to re register for them, you can't just use your forum registration. Signatures are turned off at this time but I can change your email address for you, just pm me. And for saving PM's there is a box you check at the bottom of the pm to do just that. Check the box the sent pm is saved.

  3. #3
    Enthusiast

    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Quantico, VA
    Posts
    4,369

    Default Re: Forum Problems

    It used to be one had to register SEPARATELY for the Forums, the Classifieds, and the Galleries. Eventually we fixed the software (not really me....but the other web guys) so the Forums and Galleries were the same. Next, the Classifieds will be rolled in and there will be one SINGLE login!

Similar Threads

  1. New Forum Look - What Do You Think?
    By mikelet in forum Washington State
    Replies: 7
    Last Post: 04-10-2007, 07:30 PM
  2. Forum Problems
    By SYNFULL in forum Board and Site Questions/Suggestions
    Replies: 5
    Last Post: 12-20-2006, 08:37 PM
  3. Detonation Problems, Problems Problems! What Gives???
    By Dimitrios in forum RT/10 and GTS Discussions
    Replies: 45
    Last Post: 11-08-2005, 06:37 PM
  4. Has the Performance Mod. forum moved to the GenI/II forum?
    By FlyBryViper in forum Performance Modifications
    Replies: 3
    Last Post: 01-13-2005, 07:42 PM
  5. Any SC cars have emissions problems? I passed no problems
    By Casey in forum RT/10 and GTS Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 07-05-2004, 10:46 PM
Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts